Over ons

even in 't kort

De eerste ItaloDesign trouwringen werden gemaakt en verkocht in 1998. Er zijn veel dingen veranderd sinds 1998, maar ons uitgangspunt is altijd hetzelfde gebleven: kwalitatief hoogwaardige ringen voor een scherpe prijs.

Als klein familiebedrijf hebben we het altijd belangrijk gevonden om alle activiteiten in eigen beheer te plaatsen. We zijn zelf verantwoordelijk voor het ontwerp en de productie van de (huiscollectie) trouwringen – zo houden we de kosten laag en de kwaliteit hoog.

Onze eerste collectie gouden trouwringen bestond uit 48 verschillende modellen. Geleidelijk aan werd dit met 78 modellen modellen uitgebreid naar 126 paar trouwringen verdeeld over drie collecties, elk in hun eigen prijsklasse.

Door de hoge en continu stijgende goudkoers van de afgelopen jaren hebben we besloten onze huiscollectie gouden trouwringen ook aan te bieden in 8 karaat. Zo zijn we in staat de bekende ItaloDesign kwaliteit te bieden voor de scherpe prijzen die van ons worden verwacht. Daarnaast werd onze collectie uitgebreid met titanium trouwringen van TitanFactory (mooie ringen voor een gunstige prijs).

Na jaren van succes met onze trouwringen besloten we in 2005 een juwelierszaak te openen en zo ook reguliere sieraden en horloges te gaan verkopen. Onze roots zijn we echter nooit uit het oog verloren: onze speciale trouwringen showroom is nog altijd dé plek voor het uitzoeken van jullie trouwringen – kom zeker eens een kijkje nemen bij MYNT!

In 2012 besloten we de trouwringen iets meer te scheiden van de juwelierszaak. De winkel werd omgedoopt tot Mynt Juwelier en de naam ItaloDesign alleen nog ingezet voor alle activiteiten die te maken hebben met trouwringen. De huiscollecties Dolce Momento, Sorriso Infinito en Fatto a Mano zijn natuurlijk nog steeds van de partij. We raden u aan zeker ook eens een kijkje te nemen in de Mynt Juwelier webshop waar we naast ItaloDesign en TitanFactory ook een ruime collectie Rubin trouwringen en Collection Ruesch bieden.

Verken deze website of onze webshop en kom zeker eens langs in onze winkel, waar we ook modellen hebben die niet online staan. Tot snel!

Over ItaloDesign trouwringen
DannyOver ons