Veelgestelde vragen

snel een antwoord

Algemene vragen

Ja, al onze trouwringen zijn ook per stuk te bestellen. De prijs voor een enkele ring bedraagt doorgaans de helft van de prijs per paar zonder briljanten (met uitzondering van enkele modellen).

U bent van harte welkom om binnen te wandelen in onze winkel (MYNT) tijdens onze vaste openingstijden, deze vindt u bij onze contactinformatie. Liever buiten onze reguliere openingstijden? Dat is geen enkel probleem! Maak gebruik van onze afsprakenkalender om een afspraak te maken bij MYNT of neem contact met ons op om een afspraak te maken op een tijd die u beter uitkomt.

Wij doen alles in eigen beheer. Vanaf de ontwerptafel tot aan de verkoop. Hierdoor is er geen tussenhandel en kunnen wij de prijzen zo laag mogelijk houden. Verder nemen wij genoegen met een bescheiden winstmarge. Doordat wij alles in eigen beheer doen zijn jullie ook gegarandeerd van de allerhoogste kwaliteit en een uitmuntende service.

Ja. Voor het bestellen van onze trouwringen kunt u terecht op onze webshop (MYNT).

Nee. Omdat trouwringen speciaal naar jullie specificaties zijn gemaakt kunnen deze niet geruild worden.

Over het materiaal

Nee. Door het dragen van de trouwringen komen ze in aanraking met andere objecten en ontstaan er krasjes die na verloop van tijd ervoor zorgen dat glanzende ringen doffer worden en matte ringen iets glanzender.

Ja, het is mogelijk om de ringen na verloop van tijd weer zodanig te bewerken dat ze eruit zien als nieuw. Neem contact met ons op voor meer informatie of een prijsopgave.

Het karaatgehalte van gouden trouwringen is een indicatie voor de zuiverheid van het goud en geeft dus aan hoeveel procent van de legering uit goud bestaat. Bij trouwringen in 8 karaat bestaat deze legering voor 33,3% uit goud, bij 14 en 18 karaat is dit respectievelijk 58,5% en 75%. Meer informatie over de materialen die we gebruiken >

Al onze 14 en 18 karaat gouden trouwringen worden naar ‘De Waarborg Gouda’ gestuurd. Hier wordt gecontroleerd of onze trouwringen aan alle strenge eisen voldoen om voorzien te worden van het Nederlands Goudmerk. Zo zijn jullie ervan verzekerd kwalitatief goede ringen in huis te halen.

Ja, al onze trouwringen (goud en titanium) zijn volledig massief.

Een briljant is diamant geslepen in een bepaalde vorm met 56 facetten. Diamant is een grondstof die pas verwerkt wordt in sieraden nadat deze geslepen is, er zijn verschillende slijpvormen.

Antwoord niet gevonden?

Staat uw vraag er niet bij? Neem even contact met ons op, we helpen u graag! Stuur ons een mailtje of bel gedurende openingstijden.

Stuur een mailtje naar info@italodesign.nl of maak gebruik van ons contactformulier.

Bellen kan naar Mynt Juwelier op 045-5430190. Of stel uw vraag op onze Facebook pagina.

DannyVeelgestelde vragen